понеділок, 19 листопада 2018 р.

Результати Всеукраїнської інтернет-олімпіади "На урок"




Учні Дубенського НВК «школа-гімназія» прийняли активну участь в Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На урок». 7 листопада було оголошено результати олімпіади.
В інтернет-олімпіаді з біології прийняло участь 69 учнів 6-11 класів. Дипломи І ступеня на Всеукраїнському рівні отримали – Коцюк Марта, Дмитрів Соломія, Підлісна Ірина, Перець Анастасія, Смалійчук Владислав – учні 7-М класу, Орлова Анна – учениця 9-Г класу, Рачинський Данило – учень – 6-М класу.
Дипломи ІІ ступеня на Всеукраїнському рівні отримали – Пігут Анастасія, учениця 7-М класу, Петровська Діана, Войцещук Ярина – учениці 10 класу, Пігут Вікторія, Поліщук Степан, Мошкун Галина – учні 11 класу, Ланцута Ангеліна, Аладика Анна, Сень Ангеліна – учні 9-М класу, Карпюк Христина – учениця 6-Г класу, диплом ІІ ступеня на обласному рівні отримала учениця 11 класу Струк Соломія.
Диплом ІІІ ступеня на Всеукраїнському рівні отримали – Кушнірук Богдан, Полюлюк Юлія – учні 7-Г класу, Бондарчук Анастасія, Кривичун Дарина – учениці 10 класу, Рацкевич Юліана, Бондарчук Дмитро, Муха Олег – учні 9-М,Г класів, Калошкіна Богдана, Думанська Марія – учениці 8-Г класу, Варюта Анастасія – учениця 6-Г класу. Ткачук Анна та Гудич Анастасія отримали дипломи ІІІ ступеня на районному рівні. Бондарчук Валерія  та Стадійчук Уляна отримали диплом ІІ ступеня, але без участі у рейтингу за умовами конкурсу. 
Павлов Олександр отримав диплом ІІІ ступеня на Всеукраїнському рівні з основ здоров’я. 
Також наші учні показали не погані результати і з інших предметів: 10 переможців з географії, 9 переможців з української мови, 5 переможців з історії, 1 переможець з зарубіжної літератури.
Висока активність учнів в такій олімпіаді говорить про зацікавленість учнів у виявленні рівня своїх знань і порівнянні їх з іншими учнями.
Вітаю всіх переможців і учасників олімпіади і сподіваюсь, що на наступний рік наші учні будуть ще більш активними і покажуть ще кращі результати.




















Немає коментарів:

Дописати коментар